NARUČI KATALOG

Neprimetni gromobrani

SON Krovni nosači

  • Namenjeni su montaži provodnika za prihvatanje po krilima krovova odnosno na crep.
  • Navedeni krovni nosači prilagođeni su određenim vrstama krovnih pokrivača kao i lakšoj i jednostavnijoj montaži provodnika u nosač.
  • Pričvršćivanje provodnika vrši se bez šrafljenja, osim kod nekih nosača gde je moguće pričvršćivanje provodnika šrafljenjem.

Za više informacija o našim proizvodima i tehničkim specifikacijama naručite naš besplatni katalog ili kontaktirajte naše savjetnike.

Preporučujemo

SON12 A

Krovni nosač, adekvatan za betonske krovne pokrivače i pokrivače od crepa BRAMAC, TONDACH, MONDO, KIKINDA i slične.

SON15

Krovni nosač, adekvatan za krovne pokrivače GERARD, DECRA, HOSEKRA, ALUMET, ISOLA, METALKO i slične, istovremeno s pokrivanjem krova.

SON15 A

Krovni nosač, adekvatan za krovne pokrivače GERARD, DECRA, HOSEKRA, ALUMET, ISOLA, METALKO i slične. Pričvršćivanje na pokrov.

SON N-N

Krovni nosač u kompletu sa vijkom i zaptivkom.

SON16

krovni nosač u kompletu sa zaptivkom i vijkom, adekvatan za limene krovne pokrivače poput TRIMO i slične, vlaknocementni pokrovi SALONIT VALOVITKA i slični.

SON17 A

Krovni nosač, adekvatan za krovove koji su pokriveni PVC krovnim pokrivačima tipa SIKA, PROTAN, SARNAFIL, SINTAFOIL i slični.
Visina: 74 mm.

SON17 B

Krovni nosač, adekvatan za ravne krovove različitih tipova krovnih pokrivača. Bez ispune. Nosač se puni sipkastim materijalom.
Visina: 82 mm

SON17 C

Krovni nosač, adekvatan za ravne krovove sa bitumenskom izolacijom i slično. Sastav: nosač (šifra 117227) i betonska kocka (šifra 41). Moguća isporuka pojedinačnih delova.

SON50

Krovni nosač, univerzalan, adekvatan za betonske krovne pokrivače i pokrivače od crepa. Prilikom montaže nosač se prilagođava obliku elementa krovne pokrivače.


Želite više informacija?

Za više informacija ili ponude, molimo Vas da ispunite odgovarajući obrazac, koji je dostupan na linkove ispod. Hvala Vam.

Krajnji kupci Dizajneri i izvođači