O nama

35 godina inovacija kojima možete verovati

Osvajamo Vaše objekte! Svojim proizvodima opremili smo više od 115.000 domova i poslovnih objekata. Bilo da je u pitanju gromobranska zaštita, prenaponska zaštita, kablovski regali i lestve ili sveobuhvatni program podkonstrukcijskih sistema za solarne elektrane – mi gradimo novu Evropu i svet prilagođen Vašim potrebama kroz inovacije.

Kontaktirajte nas

POZOVITE NAS

+381 11 414 04 85

PIŠITE NAM

info@hermi.co.rs


Četiri kompletna programa koja oduševljavaju.
Tri i po decenije iskustva, puno inovacija i napretka.
Dva glavna pravca razvoja: unapređenje proizvoda i praćenje zahteva tržišta.
Jedan cilj pred našim očima, a prilikom projektovanja i savetovanja - da VAS ubedimo!


 Kreiranje    bolje  budućnosti 

Naši klijenti su naše ogledalo. Njihovo zadovoljstvo se ogleda u našoj odgovornosti prema njima i životnoj sredini. Jasna slika u ogledalu je odraz naših napora da ispunimo visoke standarde i efikasno koristimo pažljivo odabrane materijale. Težimo održivom razvoju i ekološkoj orijentaciji. 

Obratite nam se
HERMI-jeve konkurentske prednosti

 Kreiranje    bolje  budućnosti 

Naši klijenti su naše ogledalo. Njihovo zadovoljstvo se ogleda u našoj odgovornosti prema njima i životnoj sredini. Jasna slika u ogledalu je odraz naših napora da ispunimo visoke standarde i efikasno koristimo pažljivo odabrane materijale. Težimo održivom razvoju i ekološkoj orijentaciji. 

Obratite nam se
115.000

115.000

broj uspešno realizovanih projekata širom sveta.

HERMI-jeve konkurentske prednosti

Jedinstven pristup svakom klijentu  

Profesionalna pomoć u svim koracima, od kupovine do instalacije. Individualno dizajniramo, savetujemo i preporučujemo najbolja rešenja bez obzira na veličinu projekta.

Pouzdanost i poverenje

Sve vreme gradimo na pouzdanosti i izdržljivosti, a istovremeno ne zaboravljamo da ispunjavamo najstrože međunarodne standarde. HERMI je stoga postao sinonim za partnera koji zaslužuje poverenje.

Kompletna rešenja

Kompletno rešenje za nas znači: izdržljiv i moderan proizvod od visokokvalitetnih materijala, odličnu prodaju i tehničku podršku i brzinu izvođenja koja će svakog iznenaditi.

Sopstveni razvoj i proizvodnja

Modernizujemo naše proizvodne linije kako bismo brže i efikasnije dobili krajnje rezultate. Nadograđujemo znanje zaposlenih i nikada nismo zadovoljni prosečnim rezultatima.

Našu misiju vidimo u proizvodnji i ponudi boljih, inovativnijih, modernijih, izdržljivijih i ekološki prihvatljivijih proizvoda. Postavljamo nove standarde za bezbednost života i imovine.

Dugogodišnje iskustvo, prihvatanje različitih ideja i usvajanje novih znanja naučili su nas da tehnologija koju koristimo u proizvodnji gromobranske i prenaponske zaštite, kablovskih regala i lestvi i konstrukcijskih sistema za solarne elektrane nema granica. Granice su u našim glavama, sve ostalo je dostižno.

Misija
Misija

Postanite vodeći svetski proizvođač i dobavljač opreme visokog kvaliteta za zaštitu svakog doma, preduzeća ili bilo kog drugog objekta.

Razvijte i ponudite održive proizvode za buduće generacije kroz inovacije, podržane stručnošću i više od 30 godina tradicije.

Doprinesite čistijem i sigurnijem sutra koristeći izdržljive i održive materijale.

Vizija
Vizija

Ostvarićemo postavljene ciljeve i viziju: sopstvene konkurentske prednosti, unapređivanje inovacija i razvoj rešenja koja omogućavaju kompletnu ponudu. Nastavićemo da pružamo najviši nivo brige o kupcima, radeći sa poslovnim partnerima i profesionalcima.

Nastavićemo da obraćamo pažnju na izvođače i investitore koji su svesni važnosti kvalitetnih proizvoda za svoje objekte. Tražićemo mogućnosti širenjem na nova tržišta i produbljivanjem odnosa na postojećim.

Strategija
Strategija

Ponosni na 35 godina zajedničkog stvaralaštva

Obraćamo pažnju na prošlost kako bismo iz nje izvukli najbolje za budućnost.

Kontaktirajte nas
1985

Početak poslovanja

Herman Rauter je odlučio da električne instalacije razvije u sopstveni biznis. Kroz brojna električna merenja, posebno gromobranske instalacije, shvatio je koliko su gromobranske instalacije loše postavljene i održavane.

1992
Novi materijali za neprimetne gromobrane

Višegodišnji rast prometa, što je vidljivo u praćenju zahteva tržišta, razvoju i uvođenju kvalitetnijih nerđajućih materijala, što znači novi trend u rasvetnoj ugradnji, koji oduševljava. Iz godine u godinu HERMI postaje sve više proizvođač gromobranskih komponenti koje su manje vidljive na krovovima i fasadama.

1994
Proširivanje ponude gromobranskih proizvoda i nova lokacija

Kompanija proširuje izbor proizvoda za zaštitu od groma, a sve zahtevnijim klijentima nudi usluge projektovanja i profesionalnog savetovanja. Proizvodni kapaciteti postaju premali, pa se cela kompanija seli iz Velenja u Celje.

2001
Ulaganja u proizvodne kapacitete i razvoj dizajna

Kompanija proširuje postojeći pogon i dopunjava i unapređuje proizvodne kapacitete. Prilikom razvoja dizajna, menadžment se povezuje sa stručnjacima koji razvijaju softver. Proizveden je novi softverski alat SHIELD, koji omogućava klijentima da brže i bolje  isprojektuju gromobransku instalaciju i odaberu adekvatnu  prenaponsku zaštitu.

2002
Restrukturiranje, novo rukovodstvo i prva ekspanzija u inostranstvu

Preduzeće se restrukturira u društvo sa ograničenom odgovornošću. Iste godine dugogodišnji direktor i vlasnik Herman Rauter prepustio je vođenje kompanije svom sinu Miranu Rauteru, koji je godinama proveo sa ocem i detaljno se upoznao sa tržištem, radom i poslovanjem kompanije. Iskorištava se i mogućnost širenja na strana tržišta, otvaranjem poslovnog prostora u Hrvatskoj, a godinu dana kasnije i u Bosni i Hercegovini.

2006
2006
Rast prodaje, ulazak na tržište Srbije

Brz rast novih porudžbina i povećana potražnja omogućavaju kompaniji da investira u novi poslovni objekat, što olakšava konsalting kupaca i dodatni kapacitet skladištenja. Kompanija osniva novu poslovnu jedinicu i u Srbiji.

2007
2007
Hermi® zaštita od prenapona i nova tržišta

Lansiranje Hermi® asortimana proizvoda za zaštitu od prenapona označava novu prekretnicu u razvoju kompanije. Klijenti tako mogu da izaberu sve najkvalitetnije elemente spoljne i unutrašnje gromobranske zaštite na jednom mestu. Iste godine poslovanje se širi aktivnim ulaskom na nova tržišta: Kosovo, Rumunija, Bugarska, Makedonija i Rusija.

2009
2009
Modernizacija proizvodnje i međunarodni sertifikati

Kompanija maksimalno modernizuje i automatizuje celokupnu proizvodnju i pogone, ulaže u razvoj novih proizvoda u skladu sa nacionalnim, evropskim i međunarodnim standardima. Svi proizvodi kompanije uspešno prolaze brojne testove kako bi dobili čak i najzahtevnije sertifikate.

2011
2011
Novi poslovni i proizvodni kapaciteti u Sloveniji i Hrvatskoj

Završetak izgradnje dva nova poslovno-proizvodna objekta u Celju i nadomak Zagreba omogućava realizaciju proizvodnih planova kompanije uz rastuće zahtjeve pojedinačnih tržišta.

2013
2013
Izlazak na tržište Austrije i Mađarske, projekti na Bliskom istoku

Pored osnivanja podružnice u Rumuniji, kompanija je aktivna i na tržištu Mađarske i Austrije. Sa uspešnim projektima u Saudijskoj Arabiji, nove mogućnosti za prodaju proizvoda i usluga u drugim bliskoistočnim zemljama se pojavljuju kao primeri dobre prakse.

2015
2015
Ugledno priznanje privrede

I posle 30 godina, posao ubrzano napreduje uz rast prodaje na inostranim tržištima, kao i primenu pristupa inovacijama, tehničkoj podršci i ekološki prihvatljivim proizvodima. Privrednici pod pokroviteljstvom Privredne komore Slovenije nagrađuju direktora Mirana Rautera nagradu za izuzetne privredne i preduzetničke rezultate za 2015. godinu.

2017
2017
Nova tehnologija proizvodnje u Sloveniji

Zbog povećane proizvodnje i brojnih unapređenja u oblasti tehnološki unapređenih proizvodnih linija, kompanija gradi novi pogon u Celju.

2018
2018
Postepeni rast na drugim evropskim tržištima

Kroz sopstvene inovacije i ispunjavanje zahteva drugih evropskih tržišta, posebno u oblasti pažljivog dizajna, osnovana je kompanija u Austriji. Sa njim HERMI lakše i bolje pokriva tržišta u Nemačkoj i Švajcarskoj.

2021
2021
Nadogradnja automatizacije proizvodnje visoke tehnologije

Nastavlja se automatizacija proizvodnog procesa ulaganjem u nove, tehnološki unapređene proizvodne linije na novoj lokaciji u Celju.

2022

Kontinuirani razvoj svakog od četiri programa koji upotpunjuju ponuđena rešenja. Mi smo optimisti u pogledu budućnosti – ulaska na nova tržišta, ali sa mudrim ciljem: da odemo korak dalje od onoga što klijent očekuje, uz održavanje visokog zadovoljstva postojećih i novih kupaca.

Nesumnjiv kvalitet

Sertifikati, nagrade i stručne ocene su jedno. Izloženost naših proizvoda nezaustavljivoj snazi prirode je nešto sasvim drugo.

Pogledajte sertifikate

Upoznaj ekipu

Kotač koji pokreće napredak u tvrtki Hermi smo svi mi koji predano, marljivim radom, inovativnošću i stručnošću na svakom koraku utiremo staze prema zadovoljstvu kupaca. Upoznajte nas.

Kontaktirajte nas

Viktor Petrović

Komercijalista

Dejan Mikić

Komercijalista

Nemanja Milutinović

Rukovodilac projekta

Miran Rauter

Direktor

Radoš Činčurak

Projektant

Da li želite da se pridružite našem timu?

Svaka uspešna priča zahteva čvrst put do kupaca koji veruju našoj stručnosti, kvalitetu i pouzdanosti. Da li želite da dizajnirate budućnost sa nama? Pogledajte kako nam se možete pridružiti.

Proverite mogućnosti zapošljavanja

Osnovni podaci preduzeća
Naziv preduzeća: HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI d.o.o.
Sjedište preduzeća: Ugrinovački put 37. deo br. 18, 11283 Beograd, Srbija
Godina osnovanja: 2006
Matični broj: 20215330
Porezni broj: 104695501
Elektronska adresa: info@hermi.co.rs
Internetna stranica: www.hermi.co.rs
Direktor preduzeća: Miran Rauter
Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 37. deo br. 18

11283 Beograd

Srbija