Kablovski regali i lestve

Sistemi kablovskih regala i lestvi HERMI za trajnu i kvalitetnu kablovsku trasu. Tražite vatrootporne kablovske regale? Imamo i njih.

Obratite nam se

Izbor proizvoda

Ništa nije nemoguće

Kablovske regale i lestvi možete upotrebiti u bilo kom prostoru bez obzira na krivine, račvanja i zaobilazne delove. Postavljanje kablovskih regala nikada nije bilo lakše!

Visok kvalitet

Nudimo paletu različitih proizvoda izrađenih od kvalitetnog nerđajućeg čelika, pocinkovanog ili toplo pocinkovanog lima ili aluminijuma.

Neprimetan izgled

Estetika je važna u unutrašnjim prostorijama, kao i napolju. Po vašoj želji možemo obojiti kablovske regale u željenu boju prema RAL paleti. Potpuno prilagođavanje je moguće.

Prilagođavanje najzahtevnijim uslovima

Naši proizvodi su postojani i otporni i u najzahtjevnijim uslovima, uključujući otvorene i vlažne prostore.

Višenamenska upotreba i prilagođavanje najzahtevnijim uslovima

Svesni smo da svaki klijent ima različite zahteve. Stoga instalacija mora da bude brza, laka i efikasna. Spojevi između komponenti treba da budu besprekorni. Možete da birate između raznih kablovskih regala različitih širina, dužina i visina. Koristimo izdržljive i otporne materijale. Nudimo rešenja koja se mogu koristiti u različitim industrijama i u različitim i najzahtevnijim uslovima (prehrambena, papirna ili hemijska industrija, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, računarski sistemi, laboratorije, biogas postrojenja ili objekti koji zahtevaju visoke standarde čistoće i adekvatnu zaštitu od požara). Metoda montaže bira se u skladu sa površinom (zidovi ili plafon) kako bi se uzele u obzir krivine, račvanja ili zaobilazni delovi.

Širok asortiman proizvoda omogućava vam da instalirate kablovske regale na bilo kom mestu. Naš portfolio koji se stalno razvija takođe sadrži vatrootporne elemente i naš sopstveni HERMI® Fast Joint spojni element, koji omogućava brže spajanje bez ikakvih vijaka i alata, štedeći do 40% vašeg vremena.

Svestrana upotreba i širok spektar primena

Ispitujemo kvalitet u svakom koraku proizvodnog procesa.

Testiramo kvalitet sirovine pre nego što je upotrebimo u proizvodnji. Detaljno proveravamo adekvatnost svakog proizvoda, njegovu trajnost i efikasnost nekoliko puta tokom i na kraju procesa proizvodnje.

Elementi kablovskih regala i lestvi

Nudimo široku paletu elemenata kablovskih regala i lestvi, uključujući spojeve bez dodatnog galvanskog spajanja, elemente otporne na požar i zaštitni pribor:

Treba vam  dodatna tehnička pomoć? 

Pomoć pri kupovini?

Ekipa HERMI će vas rado posavetovati i pomoći da pronađete najprikladnije rešenje. Recite nam vaše potrebe i želje.


Obratite nam se

Treba vam  dodatna tehnička pomoć? 

Krajnji kupci
Krajnji kupci
Projektanti i izvođači
Projektanti i izvođači

Treba vam više informacija?

Za dodatne informacije i prilagođenu ponudu naručite svoj primerak besplatnog kataloga. Samo popunite kratki formular na našoj stranici.

Kontaktirajte nas

Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija