Prenaponska zaštita

Kvalitetna zaštita električnih uređaja, električnih instalacija i baza podataka. Ulaganje u zaštitu električne opreme koje se isplati.

Obratite nam se

Izbor proizvoda

Za zaštitu električnih i elektronskih uređaja

Prenaponska zaštita štiti električne i elektronske uređaje, mreže računara i baze podataka u slučaju prenapona.

Savršeno koordinisana zaštita

Postavljanje u glavnom razvodnom ormaru, postavljanje u etažnom razvodnom ormaru i postavljanje na pojedinačne uređaje. Za odgovarajući stepen zaštite treba razmotriti i zaštitu telekomunikacionih vodova.

Zaštita od svih vrsta prenapona

Kvalitetna zaštita od direktnog ili indirektnog udara groma te pri prenaponu zbog sklopnih manipulacija koje se neprestano pojavljuju u mreži. Prenaponi su najčešći uzrok oštećenja električnih i elektroničkih uređaja.

Visokokvalitetni materijali

Naši proizvodi više puta su ispitani i sačinjeni od materijala koji osiguravaju zaštitu i prilikom najvišeg prenapona (direktni udar groma).

Pouzdana zaštita

Prenaponska zaštita razlikuje se po kapacitetu struje, odvođenju struje i naponskom nivou zaštite, zato se deli u tri nivoa. Pri nastanku struja koje mogu dostići i 200.000 A, samo je jedan, obično treći nivo zaštite, veoma nizak. Upotreba različitih produžnih kablova sa ugrađenom prenaponskom zaštitom omogućava kapacitet odvođenja struje samo do 6000 A, što znači 33 puta manji kapacitet odvođenja struje i u slučaju ozbiljnog opterećenja produžni kabl će biti uništen zajedno sa uređajem koji štiti.

Ne prepuštajte svoje električne uređaje i instalacije slučajnosti! Za kvalitetnu prenaponsku zaštitu sistema napajanja i opreme do 1000 V preporučujemo postupak zaštite u 4 faze. Nudimo široku paletu uređaja za zaštitu IT sistema i opreme za izjednačenje potencijala.

Potrebna vam je zaštita fotonaponskih sistema i otklanjanje prelaznog napona koji nastaje oslobađanjem elektriciteta u atmosferi ili sklopnim procesima? Na pravom ste mestu, jer nudimo kvalitetne elemente za zaštitu.

Elementi prenaponske zaštite

Nudimo različite elemente prenaponske zaštite sistema napajanja i opreme do 1000 V, fotonaponskih sistema, IT sistema i izjednačenja potencijala:

Treba vam  dodatna tehnička pomoć? 

Pomoć pri kupovini?

Ekipa HERMI će vas rado posavetovati i pomoći da pronađete najprikladnije rešenje. Recite nam vaše potrebe i želje.


Obratite nam se

Treba vam  dodatna tehnička pomoć? 

Krajnji kupci
Krajnji kupci
Projektanti i izvođači
Projektanti i izvođači

Treba vam više informacija?

Za dodatne informacije i prilagođenu ponudu naručite svoj primerak besplatnog kataloga. Samo popunite kratki formular na našoj stranici.

Kontaktirajte nas

Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija