Stipendije

Postanite naš stipendista

Svojom stručnošću, iskustvom i finansijiskoj pomoći već dugi noiz godina pronalazimo, podržavamo i usmeravamo mlade pojedince na građenju njihovih karijera.

Pridruži nam se!

Na mladima svet ostaje

Kadrovska strategija u preduzeću Hermi temelji se prvenstveno na mladim ljudima. Pružamo stipendije mladim i perspektivnim pojedincima na svim nivoima obrazovanja-strukovnom, srednjem, višem i visokom obrazovanju. Osim stručne prakse i praktične nastave u skladu sa našim potrebama nudimo i mogućnost studentskog rada.

Zapošljavanje – pod promo

Stipendije za različite profile

Ključ uspeha u kompaniji je kadar. Verujemo da svaki zaposleni, student, stipendista i spoljašnji saradnik svojom stručnošću, iskustvom i ličnom raznolikošću doprinosi razvoju kompanije, stipendijama podržavamo različite profile zapošljavanja.

Više od 15 godina dajemo stipendije posvećenim i entuzijastičnim mladim pojedincima koji su postali izvanredni profesionalci u svojoj oblasti.

Praktično znanje, savremena tehnologija i finansijiska podrška

Stipendiranjem mladih, njihovim roditeljima olakšavamo finansijiski teret školovanja i podstičemo interes za različita zanimanja. Znamo da osim finansijiske nezavisnosti i stabilnosti, stipendisti traže a takođe i cene konkretno iskustvo, pristup znanja, mogućnost korišćenja najnovije opreme, kvalitetno i stručno obučene mentore. Tehnologije, alat i mašine takođe su se razvijaju izuzetnom brzinom ulažemo u nabavku najsavremenijih mašina i softvera. Konstantno težimo da našim stipendistima ponudimo dovoljno izazova i mogućnosti za dalji razvoj.

Omogućujemo rad sa najnovijim softverom i proizvodnom opremom.

Sa iskustvom do prvog posla

Stipendisti stiču iskustvo već tokom školovanja, upoznaju radne procese i saradnike, uče da upravljaju i raditi sa najnovijim softverima i tehničkom opremom. Uključeni su u konkretne projekte i razvojne procese te daju ključni doprinos razvoju kompanije. Doprinose profesionalnom i ličnom rastu celog tima.

Po završetku školovanja osiguravamo prvo redovno zaposlenje na odgovarajućem radnom mestu.

Stipendijma podržavamo različite profile zapošljavanja.

Sportske stipendije

U zdravom telu zdrav duh jedna je od vrednosti koja je na čelu kompanije Hermi od samog početka. Sponzorskim novcem podržavamo mlade sportiste sa sličnim vrednostima koje imamo u kompaniji: timski rad, kreativnost, samodisciplina, konkurencija, talenat, postizanje zacrtanih ciljeva, pripadnost, marljivost i istrajnost…

Takođe, sportskim stipendijama olakšavamo finansijiski teret malih sportista.

Više o primaocima stipendija za sportiste

Tražimo nove stipendiste

Već više od 15 godina obezbeđujemo kvalitetan rad i dobre zaposlene stipendiranjem studenata.

Niste uvereni da se u potpunosti uklapate u naš tim?

Poštujemo reč, uključujući sve.

U HERMI-ju ćemo se potruditi za fer odnos prema poslu, uključujući i poštovanje date reči za uspešno izvršenje dogovora.
Cenimo vaše mišljenje i obezbeđujemo jednake mogućnosti za zapošljavanje. 

Saznajte više o našoj politici održive orijentacije

Da li ste student?

Naša strategija zapošljavanja je prvenstveno zasnovana na mladim ljudima. Pored stručne prakse i praktične nastave u skladu sa našim potrebama, nudimo i mogućnost studentskog rada ili rada tokom raspusta uz podršku mentora. Naš rad, procese i uslove rada možete bolje upoznati tokom Dana otvorenih vrata za studente. Verujemo da mlade početnike pune energije možemo pretvoriti u stručnjake i dovesti ih u svoje redove, pa već godinama stipendiramo mlade, ambiciozne pojedince.

Kontaktirajte nas o mogućnostima stipendiranja

Da li vas zanima nešto drugo što nismo predstavili?

Rado ćemo odgovoriti na ostala pitanja.

Mirči direktor (ne prikazuje se)
Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija