Hermi Srbija seli se na novu lokaciju sa većim kancelarijskim i magacinskim prostorom

Hermi Srbija seli se na novu lokaciju sa većim kancelarijskim i magacinskim prostorom

Preduzeće Hermi neprimetni gromobrani, d.o.o. je srpska filijala društva Hermi. Svoje poslovne prostorije smo preselili u novu zgradu u beogradskoj opštini Zemun. Ova odlična lokacija u Beogradu omogućava jednostavan pristup kako magistralnom putu, tako i autoputu prema Novom Sadu ili Zagrebu. Obezbedili smo nesmetan pristup našim klijentima i poslovnim partnerima.

Nova zgrada je zasnovana i uređena u skladu sa savremenim visokim standardima što stvara  optimalno okruženje za naše zaposlene i naše posetioce. Ispred zgrade nalazi se parking za klijente i praktičan pristup za kamione. Time smo povećali učinkovitost naših logističkih aktivnosti.

Jedna od važnijih nadogradnji na našoj novoj lokaciji je uvođenje najsavremenijeg informacionog sistema iWare. Ovaj napredni sistem je predviđen za optimizaciju operacija u magacinu. Dozvoljava detaljno praćenje aktivnosti, bolje praćenje zaliha, racionalizaciju radnog procesa i samim tim bolje usluge za naše klijente.

Posedujemo više od 1.000 kvadratnih metara poslovnih prostora. Utrostručili smo svoje magacinske kapacitete. Ovo proširenje nam dozvoljava da imamo na zalihama širi asortiman proizvoda i time možemo brze da se odazivamo na potrebe klijenata.

Naš posvećeni tim od osam zaposlenih spreman je da vam pomogne sa svim poslovnim i tehničkim potreba kao i da vam ponudi stručne savete i rešenja prilagođena vašim zahtevima. I dalje smo posvećeni obezbeđivanju visokokvalitetnih Hermi rešenja u oblastima gromobranske i prenaponske zaštite, kablovskih regala i lestvi, kao i konstrukcijskih rešenja za solarne elektrane.

Radujemo se vašoj poseti!

Kako do nas?

Lokacija:

Ugrinovački put 37 deo br. 18

11283 Beograd


Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 37. deo br. 18

11283 Beograd

Srbija