Nova serija kablovskih regala Hermi Fast Klick

Nova serija kablovskih regala Hermi Fast Klick

Kompanija Hermi lansirala je novu seriju kablovskih regala Hermi Fast Klick. Novi kablovski regali dizajnirani su za brže i lakše međusobno povezivanje bez upotrebe vijaka i alata. Zahvaljujući jedinstvenoj i patentiranoj tehnologiji povezivanja bez vijaka, izrada kablovskih trasa oduzima manje vremena. Hermi kablovski regali se posebno izdvajaju od konkurencije kod izrade industrijskih kablovskih trasa. Ušteda vremena prilikom montaže može dovesti do značajnog smanjenja troškova celokupne investicije.

Hermi odeljenje za istraživanje i razvoj dizajniralo je novu Hermi Fast Klick seriju kablovskih regala na osnovu zahteva tržišta i preferencija kupaca. Praktično iskustvo je pokazalo potrebu za bržom izradom kablovskih trasa bez upotrebe složenih alata i potrebu za smanjenjem upotrebe vijaka. Prema iskustvu instalatera na terenu najzahtevniji deo izrade kablovskih trasa je povezivanje kablovskih regala. Hermi Fast Klick sistem omogućava uštedu vremena jer nisu potrebni vijci za spajanje kablovskih regala.

Hermi Fast Klick kablovski regali spajaju se sledećim kablovskim regalom jednostavnim klikom i zaključava se posebnim fabričkim elementom. Ovi kablovski regali se mogu ponovo sastaviti i rastaviti nekoliko puta. Takođe, mehanička oštećenja koja mogu nastati tokom transporta ili nepažljivog rukovanja ne utiču na kvalitet spoja. Spoj je veoma visokog kvaliteta tako da glatka unutrašnjost sprečava oštećenje kablova.

Hermi Fast Klick kablovski regali su kompatibilni sa standardnim Hermi spojnicama i pratećim komponentama. U slučaju sečenja Fast Klick kablovskih regala međusobno spajanje se može izvesti pomoću brze spojnice Fast Joint. Kablovski regali su pogodni za spoljašnju i unutrašnju montažu, za male komercijalne objekte ili veće industrijske hale, adekvatni su za upotrebu u raznim industrijama.

Nova serija je u skladu sa standardom SIST EN 61537. Kablovski regali će biti dostupni u različitim materijalima i dimenzijama. Hermi Fast Klick kablovski regali visine 60mm, širine 100, 200 i 300mm i dužine 3000mm postepeno će postati deo redovne proizvodnje u decembru. Druge dimenzije biće dostupne sledeće godine.

Koliko je jednostavno i brzo povezati Hermi Fast Klick kablovske regale proverite OVDE, kompatibilnost sa Hermi spojnim elementima predstavljena je OVDE.

Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija