Predstavljamo Hermi Multi Flat - univerzalno konstruktivno rešenje za ravne krovove!

Predstavljamo Hermi Multi Flat - univerzalno konstruktivno rešenje za ravne krovove!

Predstavljamo novo građevinsko rešenje Hermi Multi Flat, koje je namenjeno za ugradnju solarnih elektrana na ravne krovove sa nagibom do 5°. Modularni sistem pruža fleksibilnost na krovu. Njegova univerzalnost upotrebe omogućava postavljanje na različite obloge: šljunak, bitumenske obloge, krovne pokrivače od polimerne folije i trapezoidne ploče. Hermi Multi Flat omogućava horizontalnu orijentaciju PV modula sa nagibom od 10° ili 15° i podržava orijentaciju PV modula u pravcu jug i istok-zapad, tako da je idealan i za stambene i za industrijske objekte.


Hermi Multi Flat rešenje uključuje inovativni Hermi SOL-N41 prednji nosač i Hermi SOL-N42 zadnji nosač, kao i novodizajniran profil šine Hermi SOL-P40 sa prorezom kompatibilnim sa T-zavrtnjima, što omogućava brzo i lako pozicioniranje i pričvršćivanje prednjeg i zadnjeg dela. Sistem montirate na krov koristeći osnovne alate. Hermi SOL-PRL višenamenska polimerna podloga otporna na UV zračenje obezbeđuje zaštitu krova i dodatno opterećenje na celoj instalaciji.


Kompatibilnost Hermi Multi Flat rešenja sa većinom dimenzija fotonaponskih modula i inovativnim sistemom opterećenja i zaštitom od vetra optimizuje cenu rešenja i istovremeno obezbeđuje efikasnost i izdržljivost.


Ugradnja kablova i kablovskih regala se takođe odvija bez nepotrebnog naprezanja/, jer se mogu polagati istovremeno sa montažom konstrukcije ili kasnije nakon postavljanja FN modula.


Rešenje za montažu je otporno na koroziju, ima dug radni vek i ne zahteva posebno održavanje.


Uvereni smo da će naše Hermi Multi Flat rešenje postaviti novi standard u postavljanju elektrana na ravne krovove. Zajedno sa vašim i našim aktivnostima i ciljanim tehnološkim razvojem, doprinosimo održivom razvoju i prelasku na neutralnost ugljenika.

Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija