Hermi ove godine izlaže i na 62. sajmu DOM u Ljubljani

Hermi ove godine izlaže i na 62. sajmu DOM u Ljubljani

U Hermiju i ovogodišnju sajamsku sezonu započinjemo u Sloveniji. Pozivamo vas na 62. sajam Dom koji će se održati od 06. do 10. marta 2024. u Privrednom izložbenom centru u Ljubljani. Možete nas pronaći u Staklenoj dvorani C, izložbena dvorana 2.

Vreme i oluje nas ne štede već nekoliko godina. Prošle godine oborili smo još jedan rekord na svetskom nivou. Širom sveta zabeleženo je više od 2,1 milijarde udara groma! Na vreme proverite stanje postojeće gromobranske i prenaponske zaštite ili dogovorite odgovarajuću novu instalaciju ukoliko još nemate navedenu zaštitu. U Hermiju imamo sve što vam je potrebno: kvalitetne i proverene komponente, stručna lica, odlične savete kao i odličan tim instalatera. Oni će biti prisutni i na našem štandu tokom 62. sajma Dom za sva eventualna pitanja i nedoumice.


U Hermiju sa ponosom predstavljamo inovativna rešenja koja ne samo da zadovoljavaju, već i premašuju industrijske standarde. Među predstavljenim proizvodima će biti i univerzalna obujmica za cevi KON11 UNI, dobitnica regionalne bronzane nagrade za inovaciju 2023 u Sloveniji. Od sada je dostupna u boji za još bolje estetsko pristajanje na (olučne) cevi. Među kablovskim regalima izložićemo i bestseler - Hermi Fast Klick® seriju kablovskih regala. Od sada je dostupan i u verziji izrađenoj od materijala visoke otpornosti na koroziju Magnelis®. Tražite najbolje rešenje za montažu svoje nove solarne elektrane? Odaberite Hermi Multi Flat univerzalno rešenje koje omogućuje brzu i jednostavnu montažu.


Imajte na umu da je odgovarajuća gromobranska i prenaponska zaštita ključna za adekvatnu zaštitu vaše solarne investicije. Više o ovoj temi u informativnom članku OVDE.


Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija