Hermi rešenja na sajmu Power Circle, Austrija

Hermi rešenja na sajmu Power Circle, Austrija
Ovogodišnja sajamska sezona nastavlja se na Power Circle-u, u Austriji. Hermi rešenja će biti prdstavljena 18. i 19. maja 2022. na izložbenom prostoru 02-0122 u Messezentrum Salzburgu.


U fokusu će biti Hermi Fast Klick kablovski regali i nagrađivani Hermi Fast Joint. Osim toga, posetiocima ćemo predstaviti i nova dostignuća u segmentima gromobranske zaštite i prenaponske zaštite Hermi.


Rastuća potražnja i posledična potrošnja energije su izazov za mnoge industrije, a diktiraju i dalji razvoj u oblasti kablovskih regala, električnih instalacija i gromobranske instalacije i prenaponske zaštite. Hermi Fast Klick serija omogućava jednostavnu i brzu montažu kablovskih regala bez upotrebe šrafova i specijalnih alata. Nagrađivani inovativni Hermi Fast Joint element omogućava povezivanje isečenih kablovskih regala. Savremene električne i druge instalacije postaju sve složnije i brojnije, pa se vodi računa o pogodnosti i kvalitetu komponenti i njihovom dugom veku trajanja. Hermi proizvodi za kablovske regale, kablovske lestve, nosače, kolena, elementi za spajanje i druge komponente napravljene od različitih karakteristika za upotrebu u mnogim industrijama i za različite namere.


Više od 35 godina Hrmi je poznat kao stručnjak u oblasti zahtite od groma i prenapona. Intezitet vremenskih pojava sa jedne strane i složenost i osetljivost električnih uredjaja sa druge strane su rezlozi zbog kojih vlasnici imovine i pokretnih stvari češće odlučuju za ugradnju Hermi gromobrasnke i prenaponske zaštite. Moderne konstrukcije (uključujući i pametne zgrade) su posebno podložne udarima groma zbog kombinacije naprednih elektronskih uredjaja i arhitektonskih karakteristika, pa su mehanička i termička oštećenja uredjaja priključenih na električne instalacije i delova zgarda.


Više informacija možete dobiti od naših savetnika ili lično na sajmu Power Circle u Salzburgu.

Naziv internet stranice

HERMI NEPRIMETNI GROMOBRANI, d.o.o.

Ugrinovački put 26 deo br. 3

11283 Beograd

Srbija